Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Мария Игнатова призна за връзката си с Нойзи в „Папараци ново 20“: Той е голямата ми любов

/
/
840 Views

Снощи в ефира на БТВ бе излъчен първият епизод от шоуто „Папараци ново 20“. Продуцентите смениха водещата през този сезон, като в стола на Венета Райкова седна Мария Игнатова. Голяма доза притеснение излъчваше водещата, но гостуването на шефът й Андрей Арнаудов поразчупи обстановката. Мария Игнатова започна ударно новото си предаване. В ефир тя призна, че Ивайло е най-голямата й любов. Става въпрос за журналиста Ивайло Нойзи Цветков.

 

 

 

Двамата усилено криеха взаимоотношенията си през последните месеци, а Мария категорично отказваше да говори за неща, свързани с личния си живот.

Advertisement:

В новия формат на предаването гостите и водещата ще отговарят на едни и същи въпроси. Така тя донякъде открехна вратата на личния си живот. Един от зададените беше точно този, свързан с голямата любов.

Игнатова така и не каза дума за бившата си половинка – Димитър Рачков, с когото изживяха бурна любов. Все пак тя каза, че е правила секс за първи път, когато е била на 20г., но не е сигурно дали би се броило това за подобен акт.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar