Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Мая Манолова: Хора на Борисов ми предлагаха пари, за да не участвам в местните избори. Борисов ме попита: Предложиха ли ти всичко

/
/
341 Views

Кадър Нова Тв

Отидох на среща при Васил Божков по негова покана, да потърся подкрепа за местните избори, тъй като бях сама срещу Борисов и неговия кръг от ъндърграунда, срещу всичките тези имена с прякори. Целият ъндърграунд беше срещу мен. Между другото ми предлагаха какво ли не, за да не участвам в изборите. Хора от името на Борисов ми предлагаха, дори той ме попита: Предложиха ли ти всичко. Попита ме, когато се срещнах с него в неговия кабинет в Министерски съвет, месеци преди изборите. Борисов ми пращаше и хора, приближени от неговия кръг, да ми предлагат пари, за да не участвам в изборите.

Advertisement:

Това каза Мая Манолова в „Здравей, България“ по Нова Тв.

 

 

На срещата ми с Васил Божков разбрах, че той е срещу модела на управление и си плаща, за да не го закачат за бизнеса му. Защо не попитахте Борисов и бившия финансов министър Владислав Горанов, къде са тези 700 милиона лева на господин Божков. Това са половината от парите, необходими за преизчисляване на пенсиите на хората, милиард и 400 милиона струва. След срещата ми с Васил Божков, никога повече не съм го виждала. Нито съм променила закона, така че той да си спести тези 700 милиона лева, нито съм пращала пиарката ми всяка седмица при него, каза още Мая Манолова.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar