Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Мая Манолова: 12 гарда от НСО извлякоха десетина жени и мирно протестиращи граждани по разпореждане на Караянчева

/
/
348 Views

„Отивам вчера аз като представител на гражданска организация, и ми казват, че не мога да вляза в парламента. Достъпът на граждани е напълно затворен вече. Казаха „Има заповед“. Парламентарните комисии са открити за граждани и експерти по закон.“, каза Мая Манолова в студиото на „Лице в лице“ по БТВ.

„Вчера в парламента влязоха десетки граждани. Отидох и там бяха майките вече. Те отидоха, защото Караянчева публично заяви, че желае диалог с протестиращите. „Системата ни убива“ са част от протестиращите.

Advertisement:

Тук проблемът е, че председателката на парламента го разглежда като бащиния. Като партийната централа на ГЕРБ, в която тя казва кой ще влиза и кой няма да влиза.

Тя наруши правилника за дейността и работата на НС, наруши и закона за НСО. 12 гарда от НСО извлякоха десетина жени и мирно протестиращи граждани по нейно разпореждане. НСО трябва да пази политически неутралитет.

Вчера в своята паник атака Караянчева прекрати заседанието на парламента, в деня, в който ЕС втвърди тона към България, тя наруши 3 закона.“, обобщи Манолова вчерашните събития.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar