Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Методи Лалов от младежката организация на „Да, България“: Получихме заплахи от гардове на Пеевски край хотел Берлин

/
/
360 Views

 

 

Охраната на ДПС депутата Делян Пеевски в хотел Берлин, където се смята, че живее успелият млад мъж, е заплашвала председателя на групата общински съветници от Демократична България Методи Лалов и Деси Николова от младежката организация на Да, България. На младата дама гардовете дори са отнели телефона й.

Това се разбра от публикация на Лалов във фейсбук.

Advertisement:

 

 

 

Двамата са отишли в района на хотел Берлин, за да заснемат как камерите, които според тях неправомерно записват движението на хора и превозни средства по ул. „Беловодски път“ в Бояна. След намесата на Пеевските гардове на мястото е била повикана полиция.

Ето и цялата публикация на Методи Лалов в социалната мрежа:

„С Деси Николова отново посетихме района на хотел Берлин, но този път не за да пием кафе, а за да заснемем камерите, които неправомерно записват движението на хора и превозни средства по ул. „Беловодски път“, която е публична зона. Събрахме доказателства, че камерите са като тези на хотел „Берлин“. Какво мислите стана? Намеси се охраната на Пеевски. Телефонът на Деси беше отнет насилствено. Получихме и заплахи, че ще ни бъдат счупени телефоните. Наложи се да повикаме полицията от телефон 112, след намесата на която, Деси си получи телефона. Беше ни снета самоличността и дадохме писмени сведения. Очаквайте продължение.“

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar