Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Милена Славова: Не ми е направен тест за К-вид 19, а ми се обаждат, че е положителен

/
/
661 Views

„ЗАЩО, ЗАЩО ЗАЩО??? Хора, които са се записали за PCR тест, но поради лудницата все още не им е направен, са получили обаждане, че теста е положителен!!! Ами те още не са тествани!!! Как става тая работа и защо ни правят тотално луди от схеми и измами?“, пита известната рокаджийка Милена Славова във Фейсбук.

 

 

Певицата осветли брутална лъжа и манипулация с тестовете за коронавирус, резултатите от които биват съобщавани чинно всеки Божи ден.

Ето какво разказва Portal21:

Advertisement:

Милена Славова тотално преобърна „играта“, какъв ще бъде отговорът на властите и има ли такъв изобщо?! Рок певицата Милена Славова разтърси държавата с разкритито за гигантска, колосална измама. В дните, когато хората масово получават паник атаки заради кошмарните новини за бясното разпространение на пандемията от Covid-19 у нас, Милена се осмели да проговори.

Милена Славова пита защо човек, който се е записал за корона-тест, но още не е минал през него, получава телефонно обаждане с новината, че е заразен.

 

 

 

„Защо??? Искам да знам защо и някой да ми даде логично обяснение. Как е възможно да си се записал за PCR тест, но покрай цялата лудница още да не ти е направен такъв и да се окаже, че си носител на вируса. Обяснете ми как става това и защо се опитват да ни направят на ненормални с всички тези схеми и лъжи“, не сдържа гнева си Милена Славова.

Знаем, че тя е една от малкото у нас, които не са свикнали да раболепничат и да си държат удобно езика зад зъбите. Още повече при ситуация като днешната, в която никъде не се чува нищо друго, освен Корона.

Няма други болести, няма настинки, няма тежки състояния на пациентите, има само корона… Оказва се обаче, че нещата са силно манипулирани.

Припомняме, че вчера проф. Тодор Кантарджиев изплаши всички като заяви, че в скоро време новозаразените могат да се увеличат на 2000, 3000, че и до 5000 дневно.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar