Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Министър Данаил Кирилов подаде оставка

/
/
349 Views

Решението идва след разговор с министър-председателя Бойко Борисов

Данаил Кирилов подаде оставка като министър на правосъдието след разговор с министър-председателя Бойко Борисов.

Advertisement:

 

 

 

Решението на премиера дали да приеме оставката ще бъде взето след разговори с коалиционните партньори, се казва в съобщение на Министерския съвет, предаде Нова тв.

Очаквайте подробности!


Вчера Кирилов написа нов скандален пост във Фейсбук, въпреки забраната на Борисов.

В него той нарича протестиращите „безумно красива сган“. Кирилов отговаря на позиция на жена, която признава, че й е „жал за нас – тези, на които сте министър“.

 

По този повод Мартин Димитров написа във Фейсбук: „Когато властта е недоволна от нацията си, тази власт трябва незабавно да си ходи„, пише offnews.

Тези откровени жалкари не могат да проумеят, че хората имат пълното и абсолютно право да са недоволни от тях – тези нито са богове, нито пък са кой знае колко кадърни, а още по-малко са незаменими.

Нямам представа кой нормален министър си позволява да отговаря по този начин. Кой нормален министър по света се държи като Дани Кирилов, Деница Сачева, Красимир Каракачанов и Красен Кралев. 

 

 

Така че, хайде всички – взимайте по една празна торбичка „Billa“, прибирайте си вътре конституцията, сгънете си костюмчетата и тоалетчетата, и кой откъде е.

Толкова пък за нищо да не ставате, не е реално”.

Припомняме ви, че във връзка с друго писание на Кирилов, премиерът Бойко Борисов публично му забрани да пише в социалните мрежи.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar