Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Министър Минеков: БНТ извърши тежко нарушение, Кошлуков вече е за оставка

/
/
207 Views
Advertisement:

Advertisement:

Колаж БНТ, Булфото

Министърът на културата отправи яростни критики към БНТ и шефа на телевизията Емил Кошлуков. “Ще бъде нужно малко време, но всичко ще бъде проверено. Нещата не са само корупция. Бедата е, когато се краде, когато целта е да се открадне. Това носи щети, които не са само във финансов еквивалент. Това носи разруха“. Това заяви проф. Велислав Минеков.

Той бе гост на “Алтернативата” по TV 1 навръх 24 май, съобщи Евроком.

“Когато виждате пред очите си едно престъпление, когато крещите, че това е престъпление, това реваншизъм ли е или желаете правото. Престъпникът трябва да си получи заслуженото“, категоричен е той.

Отразяването на празника е скандално. Имам чувството, че медиите продължават да работят по начина, по който са работели през предишните години на управление. Аз ще започна да задавам неудобни към медиите и СЕМ и ще го правя с удоволствие. Ще искам проверки, включително за загадъчното заглушаване на БНР. Там имаше неща, които бяха прикрити. Националното радио и телевизия са част от системите за национална сигурност. Изключително е скандален случаят от събота, когато три от водещите телевизии прекъснаха програмата си заради някакъв си брифингБНТ извършиха тежко нарушение и искам да се разбере дали е престъпление. Ще изпратя писмо до СЕМ и ще настоявам за отговори. Ако Кошлуков не ми отговори, ще настоявам за неговата оставка. А той вече си е за оставка“, допълни още културният министър, пише dunavmost.com.

Advertisement:

1 Comments

  1. Нова телевизия е за закриване. На връх Българския празник се пеят песни на чужди езици. Такова предаване може да е много добро, но трябва да се премести в друг ден. Ми така ще е на чужденците не им пука за Българкото. Обвиняваме какво казал Путин, а допускаме на собствения ни празник подчертана да е чуждата песен. За да ни уважават другите държави, трябва ние да се уважаваме.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!