Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Мистерията с изчезналия студент Симеон се заплита

/
/
49480 Views

кадър Нова тв

Профилите на сина ми в социалните мрежи са изтрити. Това коментира днес майката на изчезналия 22-годишен студент от Плевен Вася Манолова.

Advertisement:

Момчето е обявено за издирване след като семейството му няма връзка с него от близо две седмици. 22-годишният Симеон Светозаров Манолов учи „Психология“ в Нов български университет и за последно е бил отседнал в столичен хотел на на 5 юни. Два дни по-късно – на 7 юни, младежът напуска България с чартърен полет до Бодрум, Турция, но не се връща с обратния полет на 14 юни. Това разказа пред БТА майката на младия мъж Вася Манолова, която търси информация за своя син.

„На 4 юни се чухме за последно, съвсем приятелски разговор, всичко беше нормално, след което телефонът му беше изключен за повече от 24 часа, не беше влизал и в социалните мрежи. След още ден-два ни беше блокирал всички, никой нямаше връзка с него“, разказва Вася Манолова.

Днес майка публикува нова информация за него, която шокира много от потребителите в социалните мрежи:

„Всички профили на моят син са изтрити в социалните мрежи, не е ясно кой стой и зад телефона! Синът ми не е в страната и нека всеки, който има информация за сина ми се свърже с мен! Надявам се, че има и родители, които четат поста и се поставят поне за минута на мое място! Моля, помогнете – 19 дни е в неизвестеност!“, гласи надписът над снимката.

Заваляха много коментари, повечето от които обвиняват майката и това, че може би в семейството е имало проблеми, които не са разкрити. На тях майката отговаря така:

„Вие познавате ли ме? Познавате ли семейството, децата ми? Защо ми е да лъжа, кагато сме в добри отношения и не го спирам? Влюбеният тръгва, може да забрави да се обади ден, два, седмица, но после се обажда! И защо трябва да лъже къде е? Просто е забравил да се обади! Явно не сте родители или някой е постъпвал с вас така! Моите притеснения са, че не разполага с парите за това и има много въпроси около случая, нека органите на реда си свършат работата! Ако не разбирате апела, нищо не пишете, аз искам факти, а не вашето мнение!“.

Причината за последния пост е, че някои мислят, че младежът е влюбен в момичето, с което е напуснал хотела, в който последно е пребивавал и са решили да си дадат почивка от всичко и всички.

Стана ясно също така, че Симеон е блокирал в социалните мрежи всички близки и те нямат никакъв контакт с него.

Майката на Симеон – Вася Манолова призовава, всеки, който има информация за нейния син, да се свърже с нея на тел. 0898702573.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar