Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Мис Плеймейт пред „България Днес“: Искам да се ваксинирам, за да водя малко по-спокоен начин на живот

/
/
634 Views

Снимка: Жанета Осипова, фейсбук

Темата с ваксината против ковид продължава да е актуална. Много публични личности вече изразиха готовност да се вакснират колкото се може по-бързо. Към тях се присъедини и една красива и известна млада жена.

Advertisement:

„Искам да се ваксинирам, за да мога да водя малко по-спокоен начин на живот. В момента стресът и напрежението са много големи. И всички сме адски притеснени, както за себе си, така и за близките си хора“.

Това заяви пред „България Днес“ Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова, която изрази готовност да започне битка срещу COVID-19, който през последните месеци промени живота на планетата ни. Затова и Осипова е „за“ ваксината, която се очаква да пристигне в България в края на този месец, а след Нова година да започне прилагането ѝ сред населението на страната, пише Novini.bg.

 

 

 

„Бих се ваксинирала, но и смятам, че ще принудят всеки един от нас да го направи. Без ваксина вече надали ще може да се пътува. Някои държави обявиха, че ще имат такова изискване. Така ваксинирането ще е наложително“, казва още Осипова.

Красавицата изразява готовност отново да бъде доброволец към Българския червен кръст. След няколкомесечна пауза ослепителната блондинка ще се завърне към разнасянето на храна за нуждаещите се, както го правеше през пролетта, когато беше първата вълна на коронавируса.

„Не съм се отказала от тези добри инициативи. Дали е по време на пандемия или не, това е нещо, което осмисля дните ми. За съжаление нямам медицинско образование и не мога да съм полезна в лечебни заведения, но мога да пазарувам и да разнасям хранителни продукти. Не трябва да имаме повод, за да сме добри. Помагам и без да е извънредно положението и мисля, че повече хора трябва да се включват“, заяви Мис Плеймейт 2018.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar