Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Младоженец от Гоце Делчев взе фамилията на жена си

/
/
9287 Views
Advertisement:

Advertisement:

Снимка Георги Крачолов, ФБ

Младоженец направи огромен жест към съпругата си в Гоце Делчев и нейното семейство, като прие нейната фамилия, която е на известне стар род.

Това са потомците на поета -революционер Пейо Яворов, най – добрите механици в неврокопско братя Крачолови .

 

Бившите състезатели по баскетбол Вили Крачолова и Георги Петров минаха под венчило и си казаха „Да“ пред роднини, близки и приятели в родния град на Вили Гоце Делчев.

Вчера дъщерята на единият от братята, Цецо Крачолов сключи гражданси брак със своя любим. Красивата Вили каза “Да“, на половинката си Георги, който реши да направи нечуван прецедент за Обредният дом на община Гоце Делчев приемайки фамилията на своята съпруга. Така вместо да вземе фамилията на младоженеца, която е Петров, Вили Крачолова си остава Вили Крачолова а съпругът и от днес официално се казва Георги Крачолов, пише сайта toppresa.

“Зет ми ни направи много щастливи. Дъщеря ми е бременна и вчера на сватбения и ден стана ясно, че очакваме момче. Това провокира зет ми Георги да вземе нашата фамилия, за което му благодаря. Така родът ни продължава и фамилията ни ще има достоен наследник.“ Разказа през сълзи спеиално за „Топ Преса“ щастливият баща Цецо Крачолов.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!