Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

ММА боецът Стъки оглави движение за премахване на палатковите лагери в центъра на София

/
/
424 Views

big_et

Председателят на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки оглави движение. То ще премахне незаконните палаткови лагери, които са блокирали центъра на София. В качеството си на председател, Недков покани Отровното трио на дебат. Стъки стори това чрез пост в профила си в социалната мрежа, пише Novini.bg.

 

 

Ето какво написа Председателят на ММА федерацията:

Advertisement:

 

„Вчера бях избран за лидер на движението против незаконното блокиране на София, нападенията над мирни граждани, пилеенето на хранителни продукти, оскверняването на държавни символи и знаци!

 

 

Призовавам Отровното трио да излъчи някой от тримата, който да се яви с мен на дебат пред всички заинтересовани медии, за да се каже ясно на всички мислещи български граждани, кой за какво се бори и какво иска да постигне с действията си!

 

 

Ще поискам преди да започне съществения дебат, двамата с представителя на Триото да бъдем закачени на детектор на лъжата и публично пред всички да отговорим на три въпроса:

 

 

 

1. Получавате ли пари или други облаги, за да участвате във вашите протести?

 

 

2.Плащате ли на протестиращи и на хората, които стоят в палатките, блокирали София?

 

 

 

3. Обслужвате ли интересите на политическа партия и олигарси?

 

 

Така ще стане ясно на всички кой за какво се бори и с какви подбуди го прави!

 

 

 

Вярвам, че в България има независими и обективни медии, които искат да покажат двете гледни точки, и които ще вземат веднага под внимание моята покана за организиране на тоя дебат!“.

 

 

Опазил ме Господ да ми мине през главата, че съм най-достойния, но осъзнавам отговорността и със сигурност ще направя всичко по силите си, за да оправдая големите очаквания към мен!“

 

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar