Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Молове и фитнеси отварят от утре, приготвили са големи намаления

/
/
169 Views
Advertisement:

Моловете в цялата страна трескаво се подготвят преди официалното отваряне в понеделник. В очакване на първите клиенти, търговците вече подреждат витрините, предаде Нова телевизия.

Работното време на големите търговски центрове в София ще бъде намалено. Те ще работят от 10.00 ч. сутринта до 21.00 ч. Охраната ще следи дали посетителите спазват противоепидемичните мерки.

Advertisement:

 

За да се контролира потокът, един човек от персонала стои постоянно на входа. Вътре другите ще асистират при разглеждането – стремежът е те да подават закачалките с дрехите, които клиентът би искал да види, като носят ръкавици. По този начин ще се ограничи докосването на различни повърхности, доколкото е възможно. Пробната се дезинфекцира след всеки посетител, а през интервал от 4 часа – и целият обект.

 

 

Макар търговците да разчитат на оборотите от февруарските намаления, инвестицията в пролетно-лятната линия вече е направена. Единствените пречки да пристигне бързо биха могли да бъдат проблеми на границите заради мерките срещу пандемията.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar