Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Мутафчийски с 2 жени ръси пачки при Брендо! Няма маски, няма дистанция, яко се пече

/
/
735 Views

117950457_10218897070560208_8376531306337821101_o

Генералът от НОЩ, който ни плашеше всеки ден от екрана на телевизора и каза, че ще се мре яко, го удари на разпускане, видя Narod.bg.

 

 

 

Венцислав Мутафчийски бе хванат от папараци на плажа на комплекс Оазис в Лозенец „, който се стопанисва от небезизвестния наркобос Евелин Банев – Брендо.

Advertisement:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Генералът, който се правеше всеки ден на фелдфебел, очевидно не спазва нито една от разпоредбите си. На плажа той бе засечен в компанията на две жени, без маска, нито пък в социална дистанция.

 

 

 

Вярно, според последните разпоредби на „експертите“, маските навън не са задължителни, но кой друг, ако не Мугафчийски трябва да даде пример как най-добре човек да се предпазва от короната?

 

 

 

От снимката се вижда още, че Генералът очевидно е позагубил от спортната си фигура и е започнал на прилича на ортака си в пандемията Бойко Борисов.

 

 

 

 

Освен всичко друго, явно е и добре финансово, имайки предвид, че цените на къмпинга тръгват от 80 лева нагоре, а на бара до плажа направо си дерат кожи.

 

 

 

Всъщност това е второто море на Мутафчийски.

 

 

През юни той отскочи до Халкидики, където отседна в хотел Blue Carpet Luxury Suites, на 90 км от Солун – между  Пефкохори и Ханиоти.

 

 

Мястото действително е доста луксозно, като само една нощувка там излиза 390 лева.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar