Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Мъж с маска замери Гешев с банкноти от 500 евро и го пита къде са милиардите от КТБ

/
/
344 Views

Екшън се разигра по време на изслушването на главния прокурор Иван Гешев в Правната комисия в парламента днес.

Мъж с маска мина зад гърба му и размаха банкноти евро, като му потърси обяснение за това, което се е случило с КТБ и потъналите в нея милиарди.

Advertisement:

Според Евроком мъжът е журналист.

 

 

 

 

Питаха го кога ще разследва нощното шкафче на Борисов

Акцията му беше символична, като журналистът попита кога главният прокурор ще разследва златните кюлчета и пачките евро в нощното шкафче на Борисов, както и разследването към Васил Божков.

Мъжът беше бързо изведен от залата, а Гешев запази самообладание, съобщава Novini.bg. Той призова медиите обективно да представят ситуацията. До напрежение не се стигна.

„Този човек, който стоеше зад мен, явно разполага с големи финансови средства. Пак ще повторя, че това е политическа атака срещу прокуратурата. Така се руши държавността. Щом помежду си не уважаваме институциите, никъде по света няма да ни уважават. Аз отново ще повторя, че щом ме атакуват значи си върша работата“, коментира Гешев.

И добави още: Логично е да не ни харесват, но мен това не ме интересува. Важно е да ни харесват българските граждани.

Появи се информация, че въпросният гражданин е представител на сайта Не!Новините. Именно така е и влезнал в сградата на Народното събрание.

Гешев още веднъж коментира случая и се пошегува, че добре, че бил мирен гражданин, а не някой служител на НСО с пистолет.


Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar