Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Надрусана майка уби бебета си, защото взела тежка дрога

/
/
466 Views

 

 

До седмица ще започне процесът срещу майката-наркоманка
Надрусана майка уби двете си бебета, като ги остави в колата под палещото слънце на 50° за цели 7 часа. Трагедията разтърси Авастралия, след като се оказа, че безжизнените тела на 2-годишната Дарси-Хелън на едногодишната Клои-Ан били транспортирани от дома им град Логан до болницата в отчаян опит да бъдат спасени, но безуспешно. Дечицата били забравени от надрусаната им майка Кери-Анн Конли нажежения автомобил.

 

 

 

 

Австралийските медии съобщават, че майката е арестувана и е получила обвинение в убийство, както и за притежание на наркотици, пише Lupa.bg.

Advertisement:

От разследването се разбира, че майката забравила децата си в колата, понеже заспала дълбоко след употреба на наркотични вещества. Температурата е била 31 градуса, а вътре в колата живакът достигнал 50. След като се събудила 7 часа по-късно и открила бебетата в колата, Кери-Ан се опитала да охлади телата им под студен душ.

Свидетели разказват, че когато видели медиците да отнасят децата, помислили, че тя са се удавили, защото целите били мокри. До седмица ще започне процесът срещу майката-наркоманка.

 

 

 

 

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar