Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Най-богатият български лекар Генчо Начев в болница с коронавирус

/
/
618 Views

Емблематичният професор Генчо Начев от 3 седмици се лекува в специализираното отделение на ВМА от коронавирус, потвърдиха негови близки.

Директорът на болница „Света Екатерина“ е потвърдена зараза, но от болницата отказват информация за състоянието му на други освен на роднините му. Няма и сведения как се е заразил известният кардиохирург.

Advertisement:

Коронавирусът погуби трети член на семейство Вакльови – медсестрата АваПочина трети член на семейство Вакльови от с. Краище – медицинската сестра Ава. Тя загуби битката с …Sep 4 2020vijti.com

 

 

 

69-годишният специалист е известен и като най-богатият български лекар, поне ако вярваме на декларациите пред КПКОНПИ на директорите на болници. В последната година шефът на “Св. Екатерина” е добавил нов имот към досегашните 15 и над 500-те декара гори – купил къща в Кумбре дел Сол, Испания, за 700 хил. лв. с пари от продадена земя в “Бояна”.

Проф. Начев и съпругата му имат по влогове общо над 5,5 млн. лв., отделно 1,7 млн. в пенсионни и инвестиционни фондове, ДЦК за 300 хил. лв. Професорът участва в 6 дружества и кара порше.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar