Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Накараха 9-годишното сираче на прегазената Юлия край Созопол да плаща кредита й от 27 хиляди лева

/
/
375 Views

Тежка е съдбата на сирачето на прегазената Юлия Ангелова.

Момиченцето вече е платило 2 000 лв. по вноските за теглен от майка му потребителски кредит, предаде 24 часа.

Advertisement:

Застраховател не погасява кредита на прегазената до смърт край Созопол Юлия Ангелова и е оставил на 9-годишната дъщеря на софиянката да плаща вноските към дълга. Причината е, че от фирмата искат експертиза дали Юлия е била пияна. Това съобщава сайтът 24 часа, позовавайки се на данни от семейството й.

 

 

 

Ангелова беше прегазена през юли м.г. от шофьор, който избяга. Тя се прибирала пеша вечерта от бар в Созопол. Хванала такси от пиацата в Стария град, но после слязла заради високата сметка. Докато ходела по главния път в посока Приморско, кола я блъснала и избягала. От МВР бързо откриха снимка от пътна камера на колата, която я е ударила. Шофьорът обаче се криеше. След няколкомесечно разследване той бе открит и дори задържан за 24 часа, но пуснат без никакви обвинения заради липса на доказателства.

Ангелова остави момиче на 9 г. полусираче. То наследило както активите, така и пасивите на майка си. Жената има потребителски кредит с остатък от 27 000 лв. Той имал застраховка, при която при смърт компанията погасява задължението в пълен размер.  Продължение https://www.24chasa.bg/novini/article/9472335

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar