Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Нана се похвали: Вече съм здрава, ракът изчезна

/
/
538 Views
Advertisement:

Advertisement:

Най-трудните дни от живота на Нана Гладуиш вече са останали зад гърба й. Водещата на “Съдебен спор” призна, че вече официално е здрава, а диагнозата рак е част от миналото й. ТВ звездата разкри, че в момента е в поддържаща ремисия, като в продължение на 10 години ще приема хапчета ежедневно, без пропуск.

 

 

 

“Заболяването е изчезнало, но пия медикаменти всеки ден. На хормонална терапия съм. Това е една защита и опция ракът да бъде държан настрана. Вече не правя химиотерапия, последната ми свърши през ноември миналата година”, споделя Нана. В края на миналата година тя се подложила на ЯМР, след който лекарите я уверили, че всичко е наред.

Следващите й изследвания са насрочени за май месец. Към момента водещата се чувства чудесно и се е върнала изцяло към нормалния си ритъм на живот. Въпреки, че в личен план се чувства добре, ударите от съдбата за нея в последните месеци не спират, пише Ретро. Сестра й беше диагностицирана със злокачествен тумор в мозъка, а преди няколко месеца майка й почина в старчески дом, след като бе покосена от тежка форма на Алцхаймер.

Преди две седмици пък Нана изпрати и една от най-близките си приятелки и колежки, с които работеше в нейната фондация за подкрепа на онкоболни жени.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!