Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Народ.бг: Бойко Борисов се крие в монтанското село Расово

/
/
952 Views

Любопитна статия публикува известният със сензационните си материали за властта сайт Народ.бг, която обаче не се позовава на официални източници.

Бойко Борисов и Иван Гешев са в обострени отношения, които изданието определя като „война“.

Advertisement:

Според сайтът двамата почти са стигнали почти до бой при лют скандал във вторник в новата явочна квартира на премиера, разкри единствено пред Narod.bg източник от партията, готов да я напусне.

Ето какво пише изданието без редакция:

 

 

 

„От няколко дни той е отседнал в баровска къща в монтанското село Расово, собственост на близък нему новобогаташ. Съвсем неслучайно министър-председателят бе тук на 16 април, за да разгледа от въздуха строителството на бъдещата площадка на Компресорна станция „Расово“, която е част от проекта за разширение на газопреносната инфраструктура на „Булгартрансгаз“ от българо-турската до българо-сръбската граница”, подчерта информаторът.
Именно в Расово се изсипал във вторник и главният прокурор, за да съгласува с Бойко подготвения арест на Отровното трио, Мая Манолова, ген. Димитър Шивиков и още неколцина – около 10 човека.
Обвинител №1, чиято оставка народът също иска вече трети месец, бил готов с обвинение, че изброените лица на протеста са участвали в организирана престъпна група с цел сваляне на законната власт в България. Нарочените били следени повече от 2 месеца и Гешев бил убеден, че може да оправдае репресията с абсурдното обвинение в ОПГ.
Борисов обаче подскочил като ужилен и категорично забранил да се стига до арестуването на враговете му, защото се опасявал, че това вече ще доведе до силовото му сваляне от власт от разгневените българи, които 78 дни го докараха до нервна криза с искания за оставка и съд.
„Двамата почти стигнали до бой, толкова сериозен е бил скандалът”, призна информаторът. Министър-председателят все пак успял да надделее над прокурор №1, който принципно не му е подчинен, ако все още у нас има разделение на властите“, пише Народ.бг.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar