Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

На сбогуване Бойко даде 5,7 милиона лева за нова буна в курорта “Св. Св. Константин и Елена”

/
/
98 Views
Advertisement:

Advertisement:

Едно от последните раздавания на пари от Бойко Борисов, с което ще остане в историята, е за Варна или по точно за курорта “Свети Свети Константин и Елена”

Варненски курорт ще се сдобие с нова буна. По бюджета на община Варна се предоставят 5 775 000 лева. Средствата ще се използват за изграждане на Буна „Минерален басейн-крило Юг” Малък плаж в акваторията на Черно море при курортен комплекс „Св. Св. Константин и Елена“. Зам.-кметът Пейчо Пейчев заяви, че проектът е свързан с брегоукрепването на един от най-старите курорти. „Разширяваме и морските плажове, което е изключително важно за Варна като морски град“, допълни той, цитиран от БНР.

 

 

На днешното си заседания Министерски съвет отпусна 30 милиона лева по бюджетите на 17 общини в страната. 20 милиона лева са предназначени са предотвратяване, овладяване и преодоляване на последствията от бедствия за общините Сандански, Симитли, Варна, Дългопол, Трън, Левски, Гулянци, Иваново, Девин, Златоград и Неделино, а 10 милиона лева са одобрени по бюджетите на общините Благоевград, Свищов, Брезник, Перник, Радомир, Трън и Опан.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!