Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Недялков: Готвят атака срещу офиса на Пик тази вечер. Има директни заплахи за физическото ни убийство

/
/
281 Views

Издателят на проправителствения сайт Пик Недялко Недялков във Фейсбук, че днес се готви атака на редакцията му и дори има заплаха за живота на екипа му.

Ето какво съобщава Недялков:

Advertisement:

„Приятели!

И неприятели!

И – просто, хора!

Подготвя се саморазправа с редакционния екип на ПИК, един от най-четените и популярни български новинарски сайтове, с над половин милион посещения дневно.

Независима медия с ясно посочен собственик и източници на финансиране.

Екстремисткото ядро на протеста призовава за атака и обругаване на офиса ни във вторник вечер. На официалната страница на Боец валят директни заплахи и закани за физически убийства на издателя и журналисти от ПИК.

 

 

 

 

Би трябвало да се чувстваме поласкани. Нападение над частна медия заради редакционната й политика? Заради критиките и разкритията й за държавния преврат, прокремълския президент и реваншистки настроените остатъци от някогашната комунистическа партия…

Колко само трябва да им пречим!

Колко сме опасни за тях и как фактически ни приравняват с най-важните институции в държавата – правителство, парламент, прокуратура.

Това е комплимент за сайт, списван от десетина ентусиазирани журналисти със собствено мнение, което изразяват непоколебимо от самото основаване на агенцията…

Вече сме подали сигнали до компетентните органи за предстоящия погром и вярваме, че ще си свършат работата.

Подготвяме и уведомителни писма до Еврокомисията, посланиците на САЩ и ЕК в България, международни правозащитни организации.

Остава обаче въпросът – нормално ли е протестиращи с уж демократични претенции и изживяващи се като защитници на свободното слово, да зоват за агресия към медия? Така ли смятат да управляват – с насилствено налагане на цензура, с физически удари върху инакомислещи?

Приятели! И неприятели! И колеги! Може да не харесвате ПИК, но въпросът е принципен. На карта са поставени фундаментални ценности, върху които е построено обществото ни. Ако сега замълчите, утре злото ще почука на вашата врата.

И няма да чука, с ритник ще я откърти.“


Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar