Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Недялко Недялков от Пик: Докладът на САЩ е обикновено нахалство на новите комунисти зад Океана

/
/
312 Views

Кадър WJXT4 The Local Station / News4JAX и Недялко Недялко и Бойко Борисов, ФБ

Собственикът на проправителствената медия Пик реагира остро срещу тежкия доклад на САЩ, който обрисува тежката корупция, безнаказаността, дискриминацията и цензурата в България.

Advertisement:

Ето какво пише Недялков:

“Докладът” на Държавния департамент за човешките права в България, разбира се, е обикновено нахалство.

Неомарксизмът и левичарският екстремизъм на власт в САЩ едва ли имат право да регулират живота в чужди държави, още по-малко да произнасят присъди.

Този “доклад” е писан по доносите на кръга „Капитал“ и Българския хелзинкски комитет в американското посолство. Някакви жалки национални предатели съчинителстват ругателства срещу родината си и соросоидната секта, която пое контрола във Вашингтон след скандални избори, ги приема за чиста монета…Време е да се сложи край на това унижение.

Нека поясним в прав текст какви са двата акцента. Къде им е болката на другарите от Демократическата партия.

Първо – императивно настояват България да признае “македонско малцинство”, както и да регистрира сепаратистите от ОМО “Илинден”.

Второ – хокат ни, че нарушаваме правата на ЛГБТИ.В “доклада” ще срещнете на 22 места поименно споменати “героичните усилия на Българския хелзинкски комитет” да регулира човешките права на…ромите.

“Малцинства”, ЛГБТИ, роми…За всичко друго се говори, не и как живее обикновеният, нормален българин. Неговите права – кучета ги яли.

Като цяло, с подобни тъпотии, Държавният департамент на САЩ настройва българския народ срещу САЩ. Което е наистина обидно в контекста на усилията на държавата ни да разгонва руските шпиони, да налага на въоръжение щатски изтребители, да бъде верен съюзник в НАТО.

Българският народ няма да клекне по темата “Македония” – това е историческа рана, която не се лекува с “доклади” и откровена намеса във вътрешните ни работи. Компромиси тук няма да има. „Македонското малцинство“ е коминтерновска теза, поета с охота от новите комунисти зад Океана.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar