Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ненков, ГЕРБ: Хората оценяват магистралите. БСП много ги е яд, че превърнахме България в европейска държава

/
/
405 Views

Според ГЕРБ магистралите са най-важното нещо, заради което хората трябва да гласуват за тях.

Хората оценяват магистралите, всичко останало е едно голямо лицемерие

Advertisement:

Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Александър Ненков по време на дебата по Закона за обществените поръчки на второ четене, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Когато има обществени поръчки, няма корупция ли? Това ли се опитвате да обясните. Няма злоупотреби? Разбира се, че има. Това по никакъв начин не отменя идеята за ин хаус възлагането. Напротив, има си разследващи органи. Тези органи са тези, които трябва да установят дали има корупция или няма. Няма как да се бием в гърдите, че навсякъде всичко е прекрасно“, каза още Ненков.

 

 

 

Той обърна внимание, че „кучето е заровено“ в пътищата, които ГЕРБ са построили.

„Те не са наши. Ние не сме казвали, че са нашите. Това са магистрали и инфраструктурни обекти, било то жп, те са за хората. Те са за това да може да се развива бизнесът ,да има повече работни места“, допълни още депутатът от ГЕРБ.

БСП много ги е яд, че за 10 години България заприлича на една сравнително развита европейска държава. Това заяви депутатът от ГЕРБ Александър Ненков от парламентарната трибуна. Народните представители разглеждат на второ четене промени в Закона за обществените поръчки.

„Спомена се как по времето на комунизма колко се е строяло. Да, Тодор Живков си е направил магистрала до Ботевград. И аз си спомням като дете и като студент как пътувах до Бургас 7-8 часа. Имаше един от Чирпан нататък като тръгнеш с едни задръствания“, допълни още Ненков.

Той посочи, че не вярва на БСП, че ще се справят по-добре не защото са им опоненти, а защото си спомня какво са оставили след себе си.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar