Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Нидал Алгафари: Радев не е президент, вярват му хора с по-ниско интелектуално ниво

/
/
610 Views

Това е действие на хора, които би трябвало да се замислят върху действията, които извършват, защото поставят на карта цялата тази идея държавата да помага на родителите на деца с увреждания. Това заяви в предаването „Офанзива“ по Канал 3 политическият пиар Нидал Алгафари по адрес на майките от „Системата ни убива“ по повод участието им в антиправителствените протести и спорните им акции, предаде новини.бг.

,,Майките на децата с увреждания ще направят така, че да бъде намразена каузата им. С такива действия е много възможно да навредят на останалите майки на деца с увреждания. Този начин да се опиташ да излезеш от политическото забвение и да се самоизвадиш от нафталина е недостойно и непочтено за политик“, коментира Алгафари, визирайки Мая Манолова, за която се смята, че използа жените от „Системата ни убива“, за да трупа политически дивиденти.

Advertisement:

 

 

 

Опитаха се да бъдат интересни и щури, но относно тази алюзия с априлското въстание някой трябва да им каже (на протестиращите, б.р.) какво е представлявало то всъщност, защото неговия край е много лош. Въстаниците тогава са имали много по-далечни цели от самото въстание, имало е и будители. Освен това онези хора, срещу които са били насочени бунтовете, не са били във властта, нали? Или поне аз помня Бенковски, например, да е бил везир, коментира още политическият пиар.

,,Много ми е трудно да съчетая името на Румен Радев с президент. Той трябваше да спазва един морален кодекс на президентската институция, така че за мен той не е президент и го доказа с поведението си. Когато излизаш с вдигнат юмрук е логично хора с по-ниско интелектуално ниво да ти повярват. Накрая стана така, че келеши и партизани в политиката започнаха да си правят каквото искат и да дерибействат над нас“, каза още той и допълни, че едва ли Радев ще спечели втори мандат като държавен глава.

Много са близки отношенията между БСП и президента, но това е логично, тъй като Румен Радев бе издигнат от БСП и спечели благодарение на нея и русофолите. Просто ген. Решетников каза на Корнелия Нинова: „Това ще е вашият човек!“ и те го избраха и издигнаха, допълни в заключение Нидал Алгафари.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar