Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Николай Хаджигенов: Главният каскет на републиката живее в дворец

/
/
326 Views
Advertisement:

Advertisement:

 

Джовани Фалконе живееше в казарма и бореше мафията, Гешев какво бори?

Недоволни граждани за 73-ти пореден ден се събираха на протест в центъра на София.

Макар и в по-малоброен състав, протестиращите продължават да отстояват исканията си – оставка на правителството начело с премиера Бойко Борисов, предсрочни избори и оттегляне от поста на главния прокурор Иван Гешев, предаде репортер на БГНЕС.

 

 

 

Протестът, заключен в сградите между Президентството, Партийния дом и Министерски съвет протича мирно и под полицейско присъствие.

За пореден път неформалните организатори от “Отровното трио“ и протестиращите попитаха защо ръководителят на държавното обвинение живее в Дом номер 5 на държавната резиденция в “Бояна”.

Джовани Фалконе живееше в казарма и бореше мафията, Гешев какво бори?”, попита от трибуната адвокат Николай Хаджигенов. Според юристът резиденцията на главния прокурор е обзаведена с билярдна маса, десетки телевизори и дори пиано.

Проф. Велислав Минеков пък изброи европейските медии, в които е имало публикации за случващото се у нас. Повод за това бяха думите на депутата от ГЕРБ Тома Биков, според когото публикациите в европейската преса са платени. “Тяхната духовност се свежда само дотам – до парите”, смята скулпторът, който припомни, че днес опровержение на думите на Биков дойде и от Фондация “Конрад Аденауер”.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!