Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Нинова: След тази убийствена картина на управлението, изходът е оставка за цялото правителство

/
/
70 Views
Advertisement:

Advertisement:

Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в декларация от името на група след изслушването на министър Емил Димитров за водите, предаде репортер на агенция „Фокус„.

„Стои огромният въпрос – заплаха от суша, от наводнение, от водна криза в земеделието, заплаха от водни бунтове, заплаха от това да се наложи да се заменя производството вместо от вода, от въглища. Разбирате ли какво означава това? Той още казва ще имате или чист въздух или вода и ще трябва да избирате“, коментира още Корнелия Нинова.

Тя обърна внимание, че днешният ден е поредният, в който се отчитат няколко пъти свръхзамърсяване на въздуха в големите градове на България.

 

 

„Замърсяване на въздуха в COVID криза, когато стотици хиляди хора имат проблеми с дишането, когато това заболяване е свързано с дихателни проблеми. Отгоре на това и мръсния въздух“, изтъкна още тя.

Според Корнелия Нинова министър Емил Димитров е прав в едно.

„Въпросите за въздуха, чистата вода, земя и храна, са въпросите на бъдещето и на нашите деца, но и са въпроси за здравето на нацията. Г-н министър, споделям вашето впечатление, моето лично. Очаквах след тази убийствена картина на управлението, да подадете оставка, защото след това, което ние чухме, смятаме, че изходът е оставка на цялото правителство“, каза още лидерът на БСП.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!