Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Нов скандален пост на Данаил Кирилов се разпространява във Фейсбук. В него пише: „сган“

/
/
605 Views

big_2412

Нов скандален пост на правосъдният министър Данаил Кирилов се разпространява във Фейсбук. В него той нарича опонентите си „сган“. Кирилов отговаря на позиция на жена, която признава, че й е „жал за нас – тези, на които сте министър.

 

По този повод Мартин Димитров написа във Фейсбук: „Когато властта е недоволна от нацията си, тази власт трябва незабавно да си ходи, пише offnews.

Advertisement:

 

 

Тези откровени жалкари не могат да проумеят, че хората имат пълното и абсолютно право да са недоволни от тях – тези нито са богове, нито пък са кой знае колко кадърни, а още по-малко са незаменими.

 

 

Нямам представа кой нормален министър си позволява да отговаря по този начин. Кой нормален министър по света се държи като Дани Кирилов, Деница Сачева, Красимир Каракачанов и Красен Кралев.

 

 

Така че, хайде всички – взимайте по една празна торбичка „Billa“, прибирайте си вътре конституцията, сгънете си костюмчетата и тоалетчетата, и кой откъде е.

 

 

 

Толкова пък за нищо да не ставате, не е реално”.

Припомняме ви, че във връзка с друго писание на Кирилов, премиерът Бойко Борисов публично му забрани да пише в социалните мрежи.

 

 

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar