Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Областният на София Илиан Тодоров към искаща оставката му: Заслужава ли си да работя за такива като вас за заплата като на продавачка в „Кауфланд“

/
/
436 Views

„Комунистите са царете на лъжата и манипулациите!“ Така изригна губернаторът на Софийска област Илиан Тодоров. Повод за коментара му стана дама, организатор на протести, твърдящи, че областният управител е виновен за проблемите с водата в Самоков. Тя дори иска да събира подписка за оставката му, предаде Пик.

„Някаква дама, деен организатор на всякакви протести в Самоков, включително и този срещу високата цена на водата, който беше подкрепен от  Мая Манолова,  твърди че областният управител бил виновен за  проблемите с водата в града. Нямало вода. Разбира се, услужливо не споменава, че ВиК дружеството няма абсолютно нищо общо с мен.“, пише Тодоров.

Advertisement:

 

 

 

„Не е на мое подчинение, а на министерството на Регионалното развитие и благоустройството. Началникът на ВиК в областта се назначава от министъра, не от мен. Отчита се пред министъра, бюджета му се осигурява от министерството.“, разяснява той.

Припознала се е  в думите ми за изродите, които трошиха чужда собственост с две малки деца вътре. Същата дама щяла да събира подписка за оставката ми. Мила Госпожо, а смятате ли че си заслужава да работя от сутрин до вечер за такива като Вас, срещу възнаграждение равно на това на продавачка в „Кауфланд”?

Смятате ли, че ме заслужавате, колкото и нескромно да звучи?

Смятате ли, че ще си късам нервите и ще си съсипвам здравето заради лъжци и манипулатори?

Попитайте си кмета от БСП – Владо Георгиев, кой областен управител някога е направил повече от мен за гр.Самоков. Не си заслужавате дори една дума!“, продължава Тодоров

„Впрочем, само припомням, че аз ЕДИНСТВЕН ОСПОРИХ високата цена на водата в Административния съд!“, завършва губернаторът.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar