Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Областният управител на Варна: Докажете, че корабът „Царевна“ е на баща ми, или ще ви съдя

/
/
2936 Views

Политическият скандал във Варна, свързан със собствеността на кораба „Царевна“, става още по-голям.

Областният управител на Варна Благомир Коцев публикува в социалните мрежи видео изявление, с което отговаря на нападките на Бранимир Балачев, депутат от ГЕРБ, че корабът “Царевна”, който повече от 50 дни не може да напусне обсъденото пристанище Мариупол, е собственост на Рубин Коцев, баща на гуверньора.

Advertisement:

“Пресконференцията не е случайна. Тя е във връзка с въпроси, които зададох на кмета Иван Портних. Попитах защо синята и зелена зона в града се коментират в контекста на бюджета и кое налага тегленето на кредит от 15 млн. лв. за нейното разширяване”, казва Коцев, пише 24chasa.bg.

Писмото, на което Коцев още очаква отговор, е изпратено още миналата седмица. Според областния управител на брифинга по-рано днес са казани лъжи, а именно, че корабът “Царевна” е собственост на Рубин Коцев, баща на Благомир Коцев.

Това е откровенна лъжа и е лесно проверимо в търговския регистър, заяви областният управител. Семейството ми отдавна не е в корабния бизнес, доколкото знам Николай Стефанов извършва единствено менингова дейност. Тези нападки целят да се отклони вниманието от бюджета на Варна, който предстои да бъде гласуван, от заемите, които общината трябва да вземе за разширяване на синя и зелена зона, което според мен е нелогично, при положение че те сами би трябвало да финансират своето разширение, допълни областният управител.

Коцев призова Бранимир Балачев да докаже или опровергае своите твърдения в рамките на една седмица. „Ако това не се случи ще заведа дело, за да защитя доброто си име“, заяви в заключение той.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar