Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Отровното трио показа държавната резиденция на Гешев и попита: Как италианската спалня и билярда са мерки за сигурност?

/
/
482 Views

„Заради оглушителното мълчание на Министерски съвет по въпроса защо Иван Гешев живее в резиденция Бояна (дом №5) и неговото изказване, че „от този храст няма да излезе заек“, решихме да покажем съдържанието на „храста“, това написа Отровното трио в свой пост във Фейсбук.

Бабикян, Минеков и Хаджигенов добавят също и поредица от въпроси:

Advertisement:

„Припомняме изявлението, че Гешев живее в държавен имот по препоръка на всички български служби.

 

 

 

Какви мерки за сигурност настаниха главния прокурор в дома, в който е живял министър-председателя Петко Каравелов? Наложиха монтаж на италианска спалня? Наложиха поставяне на телевизори в почти всички стаи? Инсталиране на фитнес зала? Поставяне на билярдна маса?Сменя ли мястото си за спане в различните спални от мерки за сигурност? Как скъпите брави и луксозната камина гарантират сигурността на Гешев? Пренася ли се храната му от приземната кухня до трапезарията с вътрешен асансьор от мерки за сигурност?
Защо Борисов крие отговорите?
КОЙ ще даде отговори на тези въпроси?“

Отровното трио припомня също, че през миналата година, когато беше номиниран за поста главен прокурор, Гешев обяви следното: „Разполагам с жилище, което е ипотекирано в квартал „Волуяк“. „Жена ми разполага с таван до Софийски централен затвор, а не в квартал „Изгрев“ или „Изток“. Нямам асансьор, който да ми стига до хола“ (тогава той визираше скандала „Апартаментгейт“).

В декларацията му подадена пред КПКОНПИ тази година, той не декларира никаква недвижима собственост, нито автомобили. Само ипотечен кредит на стойност 63 000 евро.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar