Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

“Отровното трио”: Преговори с Борисов няма да има. “Велико народно въстание” започва в 17 часа на 22 септември

/
/
320 Views
Advertisement:

Advertisement:

“Велико народно въстание” ще има на 22 септември в 17:00 ч. в София. Ние призоваваме гражданите да дойдат на пл. “Независимост” да дойдат и да заявят, че искат своята независимост от мафията, корупцията и подземния свят, които са в ръцете на Бойко Борисов, предава bTV.

Това заяви адвокат Николай Хаджигенов от “Отровното трио”. Според адвоката паралелът между Борисов и Пламен Орешарски е неизбежен и подчерта, че оставка на кабинета ще има, въпросът е кога.

 

 

 

“Преговори с Бойко Борисов няма да има. От него се иска да подаде оставка и след това да се насрочат парламентарни избори. Това смятаме, че е легитимният начин за развръзка на кризата в България”, коментира Арман Бабикян.

По думите му тогава ще има не преговори, а разговори с българския народ, защото той е суверенът и преценява коя експертиза е достойна и на кого има доверие, обясни още той, пише actualno.com.

По думите на Велислав Минеков премиерът Бойко Борисов не е казал нито дума за съжаление по отношение на гражданите, които са били пребивани и арестувани и затова, че той е предложил българи да бъдат нападнати от българи.

“Едва ли във вечерта на кървавата сряда той е нанкал спокойно до чекмеджетата с пистолет до главата. Със сигурност пистолетът е бил в ръката. Длъжен е да се извини и да потърси отговорност от подчинените му”, заяви той.

“Отровното трио” поиска и да чуе оценката на премиера за главния прокурор Иван Гешев.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!