Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

От АБВ предлагат Атанас Мангъров за нов главен здравен инспектор

/
/
279 Views

Той се надява в новото Народно събрание да влязат истински епидемиолози и хора, които разбират от инфекциозни заболявания.

От партия АБВ настояват за незабавното разпускане на Националния оперативен щаб (НОЩ). Следващият здравен министър от новия кабинет да уволни държавният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, който да бъде заменен от доц. Атанас Мангъров, поискаха още от партията.

Advertisement:

 

 

Доц. Атанас Мангъров заяви, че за него изборната кампания била нещо ново, с което не се е сблъсквал до този момент.
Оказало се, че от АБВ споделят сходни възгледи и целта на кампанията била да се обясни какво би могло да се направи от медицинска гледна точка да се върнем по-бързо към нормален живот. В значителна степен бяхме чути, но все пак в нашето общество се налагаше страх, предупреди доц. Мангъров, цитиран от news.bg.
Според него до една-две седмици случаите на коронавирус ще затихнат. Доц. Мангъров е сигурен, че нещата нямало да бъдат такива, каквито били, защото щяло да има промени възгледи сред хората. Всички безсмислени затваряния – отваряния – всичко това било една безсмислица от епидемиологична гледна точка и начини за всяване на страх, изтъкна медикът.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar