Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

От ГЕРБ за протеста в Банкя: Гнусното, долното и наглото са пропили душите ви

/
/
367 Views
Advertisement:

 

Advertisement:

Пиарът на ГЕРБ Никола Николов реагира с пост във Фейсбук на снощния протест пред дома на премиера в Банкя, предаде Факти.бг.

Колко гнусното, долното и наглото трябва да са пропили душата ти, за да отидеш пред дома на някого и да тероризираш децата и внуците му?! Всички знаем какво означава да изпишеш нещо върху черни чували пред дома на човек”, написа Николов.

 

 

“Мая Манолова, днес ти мина всички човешки граници! Системата ни убива, от днес Вие не сте организация със социални искания, а политическа шпицкоманда за терор на хамелеона Мая Манолова.

Днешната Ви нагла акция пред дома на премиера Бойко Борисов връща България към едни мракобесни времена, срещу които поколения българи се борим и до днес. И не, няма да позволим на хора като Вас да диктуват дневния ред на България чрез заплахи, терор, блокади и хулигански действия.

Уважавам правото на всеки да протестира, но по мирен и демократичен начин! Всичко останало е опит на анархията да поругае правовия ред и демокрацията”, заяви пиарът на управляващата партия.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!