Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

От ГЕРБ за протеста в Банкя: Гнусното, долното и наглото са пропили душите ви

/
/
389 Views

 

Пиарът на ГЕРБ Никола Николов реагира с пост във Фейсбук на снощния протест пред дома на премиера в Банкя, предаде Факти.бг.

Колко гнусното, долното и наглото трябва да са пропили душата ти, за да отидеш пред дома на някого и да тероризираш децата и внуците му?! Всички знаем какво означава да изпишеш нещо върху черни чували пред дома на човек“, написа Николов.

Advertisement:

 

 

„Мая Манолова, днес ти мина всички човешки граници! Системата ни убива, от днес Вие не сте организация със социални искания, а политическа шпицкоманда за терор на хамелеона Мая Манолова.

Днешната Ви нагла акция пред дома на премиера Бойко Борисов връща България към едни мракобесни времена, срещу които поколения българи се борим и до днес. И не, няма да позволим на хора като Вас да диктуват дневния ред на България чрез заплахи, терор, блокади и хулигански действия.

Уважавам правото на всеки да протестира, но по мирен и демократичен начин! Всичко останало е опит на анархията да поругае правовия ред и демокрацията“, заяви пиарът на управляващата партия.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar