Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Офицер от НСО призова президента: Радев, режи смело сикаджийските оръфляци и хвърляй главите на площада!

/
/
624 Views

Полковник Николай Марков, уволнен от НСО по времето на Гоце Първанов заради опит да реформира службата за охрана, пусна убийствен коментар по повод срещата на президента Румен Радев с главсека на МВР Ивайло Иванов и председателя на Държавна агенция „Национална сигурност“ Димитър Георгиев.

На спявката двамата началници от силовото ведомство трябваше да обяснят на върховния главнокомандващ защо се стигна до нечуваното полицейско насилие на 2 септември и защо платени лумпени бяха допуснати да окървяват народното недоволство.

Advertisement:

Narod.bg публикува коментара на полк. Николай Марков без редакторска намеса:

Радев, предлагам да намалим институционалните алабализми и да действаме мъжки и по същество. Всичко е пределно ясно. Назначаването на Главен секретар на МВР става с указ на президента т.е. с твоя подпис!

Няма какво да ги изслушваш тези сикаджийски оръфляци и да газят с мръсните си крака и ръце по килимите в президентството. Подписвай смело указ за освобождаване на главния секретар на МВР и му хвърляй главата на площад „Независимост“. Демокрацията се защитава с твърда ръка, не с празни думи. Режи смело и хвърляй! Който трябва отвън, ще разбере знаците. Твоята глава няма да бъде пощадена.

Запомни ми думата.

Advertisement:

1 Comments

  1. А другите пък са „уръбняци“! А бе.. все достойни индивиди – кой руски шпионин, кой нечия друга подлога… Та чакаме държавата да просперира. Не става с такива нещастници.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar