Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Паника в Радомир: Полицията издирва вещица, очевидци разказват за ужасии

/
/
1443 Views

Жена, преоблечена като монахиня стряска в тъмното деца и възрастни в Радомир, предупреждава Za Pernik. За това споделят очевидци, които са имали нещастието да я срещнат.
Жената се разхожда облечена в черно отгоре до долу, свети с фенерче, прави резки движения и се смее на висок глас като вещица.

Селина Димирова разказва две случки с “лудата жена“, за която се носи слух, че се облича в черно като монахиня и че гони деца и плаши хората: “Онзи ден докато си търсех ключовете пред нас я видях …освети пътя си с фенерче и светна след това и към себе си видях я …не беше много близо до мен ,но когато светеше явно ме видя…друг навън пред блок 10 в 121 и околните блокове НЯМАШЕ…тя забърза крачката….изкара ми буквално ангелите …нямах нищо в мен за самозащита, а ѝ като цяло да видиш някой такъв ненормалник пред вас, баш е стресиращо…., а и където и другаде да е, но имам предвид, че съм си близо до вкъщи, а ето каквo може да се случи и тук…

Advertisement:

 

 

 

Днес преди 20 минути близо си отключвах тамън входа да си вляза и чух викове, този път беше по далеч от мен, но като се обърнах я видях, тя се тресеше цялата в едни храсти по-надолу от блока ми, след това чух смях…и то зловещ … тръгна да върви, но аз влязох във входа, защото все пак когато чух виковете вече ключа ми беше в ключалката….добре, че бях бърза…Правете си сметка! Пазете децата си, пазете и себе си!!!“

След сигнали на граждани в полицията са предприели действия по установяване на самоличността на жената. Според хората тя е психично болна. Полицаите са заловили подозрителна жена, а граждани са ходили на разпознаване. Оказало се обаче, че това не е въпросната психопатка, а съвсем друга жена, която е била освободена.

Има предположения, че въпросната монахиня всъщност е мъж , който се преоблича като жена и се крие по храстите. Търсенето продължава.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar