Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Партия „Велика България“ към Кубрат Пулев: Крадец

/
/
132 Views
Advertisement:

Advertisement:

Снимка профил ФБ

От партия „Велика България“ скочиха на боксьора Кубрат Пулев, след като звездата обяви, че ще кръсти  формацията си със същото име на 9 юли. Боксьорът призна, че дълго време е умувал върху името на бъдещата си партия, пише „България днес„.

Оказва се, че Пулев така и не е разбрал, че вече има такава със същото име в политическия живот, като партията е създадена в далечната 2014 година. Създателят на „Велика България“ Иво Даскалов открито нападна шампиона, обвинявайки го, че се опитва да си присвои успехите на формацията.

 

 

„Краде, блокира и цапа името, което други са полагали усилия да градят. Най лесно е да седне на постелено! И то не за да гради нещо, а за да обслужи антибългарски интереси срещу пари“, открито нападат Пулев от „Велика България“.

„Г-н Пулев, с цялото ни уважение като български добър спортист, но не ви отива да говорите за промяна, а в същото време да крадете идеи и име на чужд политически проект“, скачат от формацията, чието име Пулев е поискал да присвои.

„В този проект са вложени години труд и лишения, много усилия и не прави чест нито на вас, нито на кукловодите ви, които и да са те. Мизерните стъпки са си мизерни“, пишат от „Велика България“ по адрес на боксьора.

От „Велика България“ обаче са против друг да се опитва да отнеме постигнатото за българщината от тях и са категорично против Пулев да вземе името на партията им.

„Ще търсим правата си и по съдебен ред“, заканват се от „Велика България“ с условието, че ако Пулев се опита да учреди формация със същото име, то сагата се пренася в съдебната зала.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!