Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Пенсионер монтира камера на количка в „Кауфланд“

/
/
550 Views

На 3 февруари, около 18:20 часа, изобретателен воайор на достопочтена възраст монтирал камера на пазарска количка, с която снима под полите на млади дами, пазаруващи в хипермаркет „Кауфланд“ в ж.к.“Славейков“. Впечатление на охраната направили нехарактерните му действия – буквално се залепял зад млади жени, навлизайки в личното им пространство.

За този случай на перверзност става ясно от днешното решение на Районния съд в Бургас, което осъждат 65-годишния П.А.В. на глоба от 100 лева по Указа за борба с дребното хулиганство (УДБХ).

Advertisement:

 

Бдителните гардове започнали да го наблюдават внимателно, защото виждали, че той взема нехарактерни за него стоки – детски пюрета, дамски превръзки, скъпа козметика, а след това ги връща и продължава с на пръв поглед некординираните действия в магазина. Накрая си купил няколко млека, хляб и баница и опитал да напусне хипермаркета.

На излизане е спрян от двама охранители, които са останали изумени от откритието. Имало малка камера, свързана с мобилния му телефон, а в устройството записан видеоклип с продължителност около 25 минути. Кадрите били с непознати жени, снимани в интимните области.

Спипаният в срамната ситуация направил пълни самопризнания, покаял се и съдействал на органите на реда по време на проверката, научи Флагман.бг.

 

 

 

Според Районния съд в Бургас той е нарушил обществения ред и спокойствие, демонстрирал е незачитане на моралните закони и норми в обществото. Предвид факта, че е досието му е безупречно – пенсионер, на 65 години, вдовец, с висше образование, му е наложена минимална глоба от 100 лева.

Дежурният редактор на Флагман.бг получи в сряда вечерта сигнал за полицейската проверка в „Кауфланд“. На място видяхме, че има четирима полицаи, които разпитват възрастен мъж, с интелигентен вид, който бе доста изплашен от случилото се. Той предостави на полицаите телефона си, а след това бе с униформените при охранителите на хипермаркета, за да изгледат заедно записите от видеокамерите.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar