Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Петър Велков: Проф. Чорбанов е в болница с COVID-19 и двойна бронхопневмония

/
/
360 Views

Петър Велков, който често се появява в медиите със свои сметки и данни за коронавируса, разкри, че „проф. Андрей Чорбанов е приет на 19.03 (петък) в болница с PCR позитивен тест за COVID-19 и двойна бронхопневмония“. Твърдението си той пусна във Фейсбук. Според информацията той се влошава след близо седмица с температура, двоен прием на антибиотик и потвърдена със скенер ковид инфекция. Въпреки ограниченото наличие на места, е приет в болницата, коментира Велков.

 

 

 

„На 25.02 при Хекимян Чорбанов признава, че е прекарал вируса. В други интервю също е заявявал, като е казвал, че това се е случило през ноември. На 19-ти март той постъпва с позитивен ПСР в болница.

Advertisement:

При Хекимян той заяви: „Аз няма да се ваксинирам, защото прекарах вируса. Продължавам да твърдя отговорно, че прекаралите заболяването имат изключително траен имунитет срещу вируса. Естественият имунитет е много по-силен от ваксиналния“
В началото на март, дни преди да позитивира за втори път тест, той заяви: “Безсмислено е преболедувалите КОВИД-19 да се ваксинират. Преболедувал да се ваксинира, е все едно да продупчиш 2 билета за автобус. По-рано заяви преболедувалите класическия вариант на коронавируса ще имат защита и срещу новия вариант“, пише още Велков в социалната мрежа.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar