Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Политологът със средния пръст изтрещя, нападна Цветеслава Гълъбова, напира за лудницата в Курило

/
/
447 Views

цвец149998af7b3650af65f95e891d59d98e

#Блокада на #гълъбарника, #ОСТАВКА на буля Цвецка! #цвецкавън от #лудницата Курило! Всеки ден ще е така до оставката!

 

 

Не се заблуждавайте – втрещяващият пост във Фейсбук не е от профила на някой пациент на специализираното здравно заведение в Курило. Негов автор е политологът Стойчо Стойчев.

Advertisement:

 

Реакцията му е в отговор на сигнала, който психиатърът Цветеслава Гълъбова отправи към ръководството на СУ, за да се занимаят с поведението на кадъра им.

 

Ето какво написа Стойчев – едно към едно:

 

 

“Обявявам #Курилоград за ЛУДНИЦА НА СВОБОДАТА без Цветеслава Гълъбова!

 

 

Къде е ПОЛИЦИЯТА?!? Хора, няма пукнат полицай тук да ме пази докато достойно блокирам входа на лудницата!!! Страх ме е от платените провокатори на буля Цвеца! Звънях 211 пъти на 112! Споделяйте за да знаят поне хората!”, е написал посред нощ в профила си политологът.

 

 

 

 

 

За да няма никакво съмнение къде се разиграва психодрамата, политологът се е тагнал в Държавна психиатрична болница Св. Иван Рилски. И докато негови почитатели го окуражават да хвърля киноа и чери домати по сградата, други го съветват да си осигури ВИП стая за държавната психиатрия и не му спестяват срамни квалификации като “мутра” и “доцент… до стотинка”.

 

 

 

Вчера психиатърът Цветеслава Гълъбова излезе с отворено писмо до Софийския университет. Причината – действията на политолога и преподавател в Алма матер Стойчо Стойчев по време на блокадата на бул. „Ситняково“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Размаханият среден пръст от Стойчев по време на блокадата пред Румънското посолство в понеделник вечер противоречи на академичния дух”, смята д-р Гълъбова. Това е поводът тя да се обърне с отворено писмо към Софийския университет. Оттам отказаха да коментират.

 

 

 

Самият Стойчо Стойчев обаче не вижда нищо притеснително в поведението си и смята, че обвиненията на д-р Гълъбова са безпочвени.

 

 

 

Преподавателят твърди, че е бил провокиран и реакцията му била нормална. Според д-р Гълъбова самоконтролът е водещ, когато си част от академична общност.

 

 

 

Смущаващият език на политолога обаче не е изненадващ. Във вечерта, когато размаха среден пръст на протестиращите на Ситняково, той написа в социалната мрежа:

 

 

 

„ВРЪХ НА НАГЛОСТТА И БЕЗОЧИЕТО. Разбира се някакви анонимни отрепки, подличко прикривайки се в тълпата отправиха немалко обиди към моята скромна персона, но никой не извади доблест да се покаже та да премерим аргументи. Малодушни комплексарчета…

 

 

 

Дойде полицай, пълен респект за спокойствието и адекватната намеса. Вместо да ни обърше по един шамар на всички, като започне с мен, помоли да обърна и в насрещното да се изнеса от местопроизшествието. Докато си тръгвах чух скандирания “ушев педераст”…”

 

 

Оригиналният правопис на политолога е запазен – б.р.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar