Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Правителствен диалог: Борисов: Президентът е богопомазан, разхожда се по гарнизоните! Каракачанов: Така е по Конституция, как да го спреш?

/
/
305 Views

кадри: Фейсбук/Бойко Борисов

„Първо, пазете се много, щото това си е гадно. Второ, спазвайте карантината, защото ви следят“, така започва обръщение към гражданите във Фейсбук министър-председателят Бойко Борисов. Веднага след тези думи той атакува президента Румен Радев, който бил „богопомазан“.

Advertisement:

„Нашите служби само на него му дават един ден карантина, сякаш е извънземен. И то затова се разделихме с шефа на РЗИ, щото не можеш да делиш хората на … Очаквам след като ВВС пламна и целия команден състав е по болниците, сега и сухопътните войски да бъдат приземени с тези глупости, които правят“, коментира премиерът, явно визирайки най-голямото военно учение от 20 години, което се провежда тези дни.

 

 

 

„Това е разликата между Европа и България – законът е само за тези, които не харесваш. А иначе законът можеш да си го погазваш от високата позиция. И затова в Брюксел говорят за корупция по високите етажи, с тези, които се имат за недосегаеми“, продължава монолога си Борисов. След това се оказва обаче, че той не говори сам пред камерата, е във връзка с вътрешния министър Христо Терзийски, както и с министъра на отбраната Красимир Каракачанов.

Борисов отправя обвинение към Каракачанов, че е разрешил да държавния глава да се „разхожда“ по всички гарнизони. Военният министър отговаря: „Г-н премиер министър, не мога да забраня на държавния глава да посещава гарнизони. Така е по Конституция. Как да го спреш?“

 


Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar