Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Пращат полиция в Джъмбо и хипермаркетите да пръсне опашките в Бургас

/
/
321 Views
Advertisement:

Кадър Сдружение на заведенията в България

В Бургас пращат полиция да спре опашките в хипермаркетите.

Advertisement:

В Бургас са категорични, че няма да допуснат това, което се случи в Пловдив

Униформени и лично комисар Неделчо Рачев – началник на Охранителна полиция в Бургас, ще следят за струпвания пред хипермаркетите, като Джъмбо, и хранителните вериги. Това стана ясно от думи на кмета Димитър Николов, който преди минути прие на бургаска територия един от фризерите, в които ще се съхраняват ваксините на Pfizer, предаде Флагман.

Съоръжението ще бъде монтирано в сградата на РЗИ-Бургас и е едно от първите две в България.

 

 

 

 

Кметът Димитър Николов, който е и ръководител на Общинския кризисен щаб в борбата с коронавируса, разкри, че тази сутрин задълбочено са обсъдени мерките, които ще се предприемат, за да не се допусне събиране на много хора в големите търговски вериги. През уикенда в социалните мрежи бяха публикувани от Джъмбо в Пловдив, които показаха как стотици се блъскат един върху друг, за да закупят коледни играчки.  В Бургас са категорични, че няма да се допусне това да се случи тук.

Димитър Николов съобщи също, че започва освобождаване на леглови ресурс от Белодробната болница за лекуване на пациенти с белодробни болести. Но това не означава, че ще се намалят местата за лекуване на коронавирус, дори напротив – разширява се капацитетът на още няколко болници от днес, уточни кметът.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar