Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Пребиха председателя на Общинския съвет от ГЕРБ в Каварна

/
/
4299 Views
Advertisement:

Advertisement:

Кадър Инж. Йордан Стоянов, Фейсбук

Нов побой в Каварна, свързан с ГЕРБ.

Председателят на Общинския съвет в Каварна Йордан Стоянов е бил нападнат и ударен около 5 часа тази сутрин. Ударът е бил в лицето, вследствие на което устната му е сцепена. След това изгубил съзнание, съобщи самият той пред “Про Нюз Добрич”.

Нападението е станало в дискотека “Макома“, където Стоянов е празнувал със съученици 20 години от завършването си. Там собственик на заведение в Каварна е отишъл при него с въпрос той ли е този, който иска да събори обекта му. След отговор от Стоянов, че ако заведението е незаконно, ще бъде съборено, последвал и ударът. Стоянов е общински ръководител на ГЕРБ. Председател е на Общинския съвет в Каварна от 2019 г.

През април тази година група общински съветници поискаха предсрочното му освобождаване във връзка със случая с пребития в нощта на изборите от 4 април кмет на село Белгун. Според кмета Благомир Станев той е бит в офиса на ГЕРБ-Каварна от бизнесмена Илиян Събев в присъствието на Йордан Стоянов. Според Стоянов това е провокация заради резултата на изборите на 4 април. Разследването по случая продължава, а предложението за предсрочното му освобождаване на бе прието от ОбС.

Advertisement:

1 Comments

  1. Разбира се, че ще “изгуби съзнание”, нали загубата на съзнание се води средна телесна повреда и наказанието ще е по-голямо.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!