Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Преди 16 години те се ожениха наужким, но и представа нямаха какво ще им се случи

/
/
724 Views

Преди 16 години те се ожениха наужким, но и представа нямаха какво ще им се случи (Снимки):

Социалните мрежи са неизменна част от живота ни днес и понякога са способни да променят ежедневието ни из основи, точно когато най-малко го очакваме. Благодарение на Фейсбук, Туитър, Инстаграм и други подобни, поддържаме връзка с приятели в най-отдалечените кътчета на земята, които не сме виждали с години.

Точно за такъв неочакван подарък от съдбата ще стане дума в днешния ни разказ.

Advertisement:

Главен герой в него е млад мъж от Великобритания , който успя да намери „невестата“ си, която не е виждал от цели 16 години.

Преди няколко седмици студентът от юридическия факултет в Хай Уикъмб, Джак Калоу, публикувал в профила си в Туитър архивни снимки от детска театрална „сватба” , на която той бил в ролята на младоженеца.

детска сватба

Кадърът е от 2004 г., когато Джак бил на 4 години. За съжаление, от тогава той не се е виждал с невръстната младоженка. „Ожених се в детската градина и не съм виждал жена си 16 години. Нищо чудно, че имам проблеми с връзките”, пише Jxck_C.

сватба с деца

Очаквано, постът на Джак се превърна в истински вирус. За много кратко време публикацията му събра над 350 000 лайка и стотици трогателни коментара. „Струва ми се, че това е най-милото нещо, което съм виждала някога”, отбелязва zulx_0.

мила детска сватба

Някои от интернет потребителите отбелязват, че не е лошо момичето от старите снимки да бъде открито, за да могат всички да видят как изглежда към днешна дата. Публикацията е репостната от над 40 000 души и… Чудо.

Младата булка от снимката се намерила. Тя също споделила мили снимки от събитието, само че от своя албум. „Всичко започна, когато бяхме млади, а ти беше мой”, пише renajutla. Сега интернет потребителите мечтаят младоженците да се съберат отново и да направят още една сватба, този път истинска, пишет BuzzFeed.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar