Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Протестиращите към Веско с маската, който събори палатковия лагер пред СУ: Защо не ни биете и нас? Нали сте големи мъже!

/
/
399 Views
Advertisement:

Advertisement:

 

“Защо не ни биете и нас. Нали сте много големи мъже?”, попитаха протестиращи един от участниците в погрома на лагера на СУ.

“Някой бил ли е някой, бе, я се махай от тука. Палячо. Кой съм бил, бе”

Така реагира на въпроса защо е нападнал възрастните хора в лагера тайнственият мъж с маска, който по-рано бе най-активният погромаджия на лагера на СУ.

За него се разбра само, че отговаря на името Веско, но според протестиращите не е носил лична карта.

Направи впечатление, че старателно прикрива лицето си с маската и със слънчевите очила и не желае да се представи с кой е.

Вижте импровизираната им пресконференция заедно с другия организатор Георги Флоров.

“Над 800 заплахи за живота получих. Ще покажа всичко. Всичко ще покажа.

За съжаление не съм платен. Аз имам достатъчно пари аз да платя.”, заяви организаторът на погрома над палатковия лагер пред СУ Георги Флоров.

“Не ми харесва Румен Радев. Той е разединител”, каза Флоров.

“Протестиращите трябва да бъдат глобени до 350 лева. Нормално е да счупим лагера и да го унищожим. Довечера организираме контрапротест”, обяви 25 годишният младеж, който е шеф на фирма за набиране на статисти.

С него е мъж с маска, който обижда няколкоратно протестиращите и дошлите да снимат.

Същият мъж по-рано бе главният участник в събарянето на лагера, в който имаше възрастни хора.

Той не пожела да се представи.

Ето и предиисторията:

Георги Флоров е ръководил погрома над палатковия лагер пред Софийския университет. 

За това се похвали сам той във Фейсбук и е заснел нападението.

“Като няма полиция сме ние наред”, казва Флоров.

“Как е върви ли пенсията?”, пита младежът възрастна жена в лагера.

Младежите са издебнали момент, когато протестиращите са по-малко.

На барикадата имаше няколко възрастни хора, които бяха принудени да излязат от палатките.

“Здравейте, ние също сме граждани, тези пейки са и наши”, обърна се Флоров към тях.

Един пенсионер ще ми затваря центъра на София. Вие какво работите? Спите си на пенсията. А така. Браво. Направихме нещо хубаво“, заявява Флоров.

Започва дърпане и събаряне.

 

 

 

 

 

 

“Уау, махнахме един катун”, възкликна Георги Флоров докато с останалите граждани вървяха към Министерски съвет, където е другия къмпинг на Отровното трио Минеков-Бабикян-Хаджигенов. “Чувстваме се успяли, време е да съборим и този пред МС”, обяви още Флоров.

Видео може да видите тук https://www.facebook.com/florovgeorgi/videos/3223672451002208/UzpfSTEwMDAwNTkwOTcwMjk2Njo2MjUxMDc4MjQ4MTE2NDU/?sk=h_chr

За себе си във Фейсбук Флоров посочва, че е директор на  Статисти Флоров “G”.

Ето какво казва през 2013 г. тогава на 18 години Флоров пред БТВ:

Привърженик съм на ГЕРБ. Разбрах, че трябва да държа за тях на 20 февруари, когато участвах в агитката в подкрепа на ГЕРБ, макар че ми платиха тогава 20 лева“, каза Флоров, цитиран от България днес.

“Агенциите за статисти набират платени протестиращи”, категорично заяви 18-годишният Георги Флоров в ефира на Нова тв. Той застава пред телевизионни камери три месеца след началото на протестите. През юни Флоров отново направи публични свидетелства, но в ефира на bTV.
“Първите, които ме наеха за платен протестиращ бяха от “Атака” през февруари. Платиха ми 5 лева, бяхме с флайери на “Атака” и знамена. Не бях само аз, имаше и други хора. На 19 февруари групата на “Атака” беше платена, беше ни наредено да викаме и да следваме един по-активен протестиращ”, каза Флоров днес в Нова тв пред Ани Цолова и Виктор Николаев.

“Една приятелка ме попита във Фейсбук дали искам да протестирам за 15 лева. Аз веднага попитах за кой, кога и къде, защото съм ходил и друг път на платени протести. Тя ми отговори – за “Атака”, 15 лева плюс ядене. Парите се раздават след 22:00 часа вечерта. Организацията става с посредници и не може да се стигне до поръчителя. “Тя ми каза на мен, на нея й е казал някой друг”, разказа Георги преди три месеца на Цолова и Николаев в bTV.

Мъже с маски са в компанията на Флоров.

Случайно или не съвсем случайно, при всички инциденти досега едната страна, винаги са хора с маски. С маски бяха и биячите на форума на ГЕРБ, с маска беше и жената с колата, която тръгна да гази протестиращите на бул. “Ситняково”, с маска беше пенсионерката с бастуна на Орлов мост. С маски бяха и полицаите, които пребиха студентите под колоните на МС.

 

 

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!