Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Протестиращите на Орлов мост с ултиматум към Борисов: Или подавай оставка днес, или ела лично да ни изринеш

/
/
500 Views

 

 

 

Кадър БОЕЦ и Булфото

„С няколко думи , казваме на Буда – Или давай оставката, или ела лично пред нас да ни „изринеш“. Не ни пращй и не се крий зад баби, мутри, или унифомени изпълнители.“

Advertisement:

С този ултиматум се обърнаха протестиращите на Орлов мост.

 

 

 

Ето какво пишат те:

„Както знаете Орлов мост, един от символите на София вече шести ден е блокиран и е част от протестите в страната. Знаете също така, че настояваме за вашата незабавна оставка, както и за оставките на главния прокурор Иван Гешев,  а така също и за оставките на Кошлуков и Цацаров.
Надяваме се с общи усилия да решим проблема. И този на държавата и в частност на софиянци,  които изпитват затруднения заради вашето упорство и страхове.
Ето защо ние ви предлагаме възможно най-бързо, още днес, да направите своя избор: да подадете оставка или пък да доведете силите на реда, които да отворят отново Орлов мост, като ги оглавите лично.
Причините за Вашата оставка не са една или две, те са хиляди. Не забравяйте и  компрометиращите аудио записи, от които цял свят научи доста неприличния речник на българския премиер. Както и това, че той лично може да се разправи с една българска фирма или пък да повлияе на една друга сделка на пазара. Най-накрая освободете ни от този срам цял свят да коментира пачките евро, кюлчетата злато и пистолета в спалнята на българския премиер.

Оставаме тук, на Орлов мост и чакаме Вашата оставка  г-н Борисов! Или пък Вас самия начело на жандармерията.“

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar