Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Протестиращи готвят изненада за Борисов в сряда сутринта на Летище София, стана ясно в ден 104

/
/
350 Views

Кадър Фейсбук, „Отровното трио“

„Няма да спрем! Продължаваме с исканията ни: 1. Оставка на Борисов! Оставка на Гешев; 2. Дистанционно и машинно гласуване; 3. Предсрочни избори; 4. Свикване на ВНС за промени в Конституцията“ – обявиха от „Отровното трио“. И тази вечер демонстрантите се събраха в „Триъгълника на властта“ за 104-и път, пише offnews.bg.

Advertisement:

 

 

Едни добри хора ни съобщиха, че утре в 9 ч. Бойко Борисов ще бъде на ВИП терминала на Летище София, ще лети за Граф Игнатиево. Подготвили сме му изненади (тоест яйца – б.р.). Който може, да заповяда. Там ще му кажем колко много искаме той да си подаде оставката, съобщиха от трибуната.

Маски навън е точно толкова смислено, колкото Борисов да е министър-председател, Каракачанов – министър на войната, Караянчева – председател на НС. Протестът ще реагира със сигурност, нека да изчакаме министъра на здравеопазването – да видим какво точно ще „изходи“. И ние ще му обърнем подходящото внимание. Чака се заповед на министъра и ние чакаме с огромно нетърпение, за да вземем съответните мерки, каза адвокат Николай Хаджигенов от „Отровното трио“.

Той намекна, че протестът ще реагира на заповедта да се носят маски на открито с яйца с „размерите на щраусови“.

Към 20:40 ч. тази вечер демонстрантите поеха на традиционното си шествие към Орлов мост.


Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar