Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Протестиращ юрист: Ще крещим, докато не си тръгнат. Радвам се, че все повече хора успяват да осъзнаят в каква тиня сме затънали

/
/
322 Views

 

Ще крещим, докато не си тръгнат. Аз се радвам, че все повече хора успяват да осъзнаят в каква тиня сме затънали, именно отчасти чрез тези записи, чрез тези компромати, каза юрист от протеста в София за Телевизия 7/8.

 

Не бива да мислим, че това, което виждаме в медиите, тази частичка от тази гнусотия, е всъщност някакво разкритие. То не е разкритие, то е само някакъв намек на това, което се случва. Аз съм завършил юрист, инвестирал съм страшно много в тази държава, искам да се развивам тук. Това, да си тръгна, не е решение, коментира мъжът.

Advertisement:

 

Това да си тръгна е един вид бягане от отговорност, защото моите родители, моите познати, ще останат тук в тинята, а аз просто ще избягам от нея. Ние виждаме в момента много хора в чужбина, млади, интелигентни, те ни подкрепят. Те протестират, защото знаят, че това, че са отишли другаде, не е решение на проблема, завърши юристът.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar