Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Проф. Ангелов: Сега ние ще гледаме отвън и ще критикуваме или ще хвалим

/
/
99 Views
Advertisement:

Advertisement:

Снимка профил ФБ

„Предадох всичко, обяснил съм всичко! Сега ние ще гледаме отвън и ще критикуваме или ще хвалим, зависи от резултатите“, посочи проф. Ангелов и допълни:“Тръгваме си с изпълнен дълг към българските граждани“.

Без официална и открита за медиите церемония премина предаването на властта в здравното министерство. Макар да дойдоха заедно, да говори с журналистите излезе само вече бившият министър Костадин Ангелов, пише Днес.

 

На въпрос как ще коментира факта, че го наследява един от най-големите му критици, проф. Ангелов заяви: „Никога не съм се опасявал от критика, пожелавам успех на д-р Кацаров. Отвън нещата изглеждат лесни. Пожелавам му успех“.

Заместник-министри в здравното министерство ще са бившият управител на Здравната каса д-р Димитър Петров, бившият депутат и директор на Центъра за спешна помощ д-р Александър Златанов и началникът на Инфекциозното отделение за лечение на пациенти с COVID-19 в Александровска болница д-р Тома Томов.

Имената им бяха публикувани в сайта на оглавяваната от служебния министър Стойчо Кацаров неправителствена организация Център за защита на правата в здравеопазването, съобщава БГНЕС.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!