Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Проф. Велислав Минеков: Със сигурност това е краят

/
/
567 Views

Не звучи много добре, че един ваш колега ни нарече „Отровното трио“, звучи като за кабаре или за цирково участие, но се възприе. Същият ваш колега нарече Барни Ръбъла  подалия оставка министър Данаил Кирилов, припомни в шоуто на Слави Трифонов проф. Велислав Минеков от „Отровното трио“.

„Ще бъде все по-отровно, мога да обещая. Става дума за открадната държава. Ще има ефект, аз съм сигурен. Аз предпочитам идеите на Махатма, отколкото революции, но…

Advertisement:

 

 

Ако има някъде вина, тя трябва да бъде поета изцяло от Борисов и Гешев. Напрежението нараства и с края на летните отпуски ще стане още по-голямо. Недоволството е пълно. От това, което виждам, става дума за непрекъснато потисничество и безобразия. Това са пострадали хора, не политически активисти.

Ограбени, с отнети имоти, включени съдружници насила към техните фирми, с фалити, с унищожена собственост. Със сигурност това е краят. Проблемът е, че колкото повече го отлагат, толкова по-лошо става. Страхът им е голям. Този път Борисов го е страх лично за себе си. Той унищожи много хора. Отмъщение се очаква отвсякъде, дори от престъпници. Страхът му е за оцеляване.

Искам оставки и нови и честни избори и си отивам в студиото, защото не съм бил там последните 50 дни.“

 

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar