Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Проф. Чалъков от ИСУЛ бесен: При нас умират хора от инфаркт, но ги пишат от K-вид 19

/
/
612 Views

Началникът на клиниката по УНГ в “Царица Йоанна – ИСУЛ” проф. д-р Иван Чалъков разкри брутални истини за случващото се в страната през последната почти година.

Лекарят твърди, че в неговата болница е виждал починали от инфаркт, които се пишат като починали от COVID-19. Това е скандално, но вината не е в лекарите от ИСУЛ, а в здравните работници, които попълват документите.“Постъпва човек с масивен инфаркт, в критично състояние е, в болницата хваща и Ковид. Е, от какво умира този човек, питам аз. Ама ще ми обясняват, че ако не бил с коронавирус, щял да живее повече. Колко – минута, две, час? Това са абсурдни неща.” – изригна проф. Чалъков в предаването на Люба Кулезич по “Евроком”.

Advertisement:

 

 

Той няма да се ваксинира срещу коронавируса, въпреки че е в най-рисковата група и е изкарал няколко бронхопневмонии.

“Най-късият период за подготвяне на каквато и да е ваксина е 24 месеца. Това е научно доказано. Една ваксина не бива да се пуска на пазара без да е тествана предварително. Това в случая с всички тези ваксини сега не е направено. Получи се една надпревара между фирмите, която няма нищо общо с медицината.” – разкрива още професорът.

Той допълва, че е абсурдно хората, които са изкарали вече коронавируса, да се ваксинират, това дори може да им навреди.

Според проф. Чалъков цялата система е сгрешена още от самото начало. Не можем да избягаме от вируса, поради което е трябвало да се карантинират само рисковите групи, а останалите са щели да придобият постепенно имунитет.

Професорът не е съгласен и с представянето на данните около COVID-19.

“Не може да съобщават за 2000 и няколко заразени, а от тях 1000 и колко излекувани. Излекуван може да бъде човек, който е бил болен. Повечето от тези 1000 човека не са били болни, те са били само заразени, как заразеният ще стане излекуван?!” – беснее още лекарят от “ИСУЛ”.

Той е възмутен и от това, че коронавирусът се лекува с антибиотици. “Трябва да не си завършил четвърто отделение, за да не знаеш, че антибиотикът не лекува вируси.” – беснее д-р Чалъков.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar